top of page

Velkommen inn på Nordic senter !

Oppdatert: 25. apr. 2021Du er nå kanskje i ferd med å ta en avgjørelse som vil forandre livet ditt for alltid; å lære et nytt språk og en ny kultur å kjenne. En avgjørelse som heretter vil sørge for større kulturforståelse i tillegg til språkferdigheter. Her på Nordic Senter har vi hvert år gleden av å ønske våre elever lykke til ut på nye eventyr, med et nytt språk og en ny kultur som ballast. Men før de kommer så langt, har de vært igjennom en modningsprosess og ikke minst gått på kurs her hos oss.


Vi har kurs for deg som vil lære språk for å kunne jobbe og etablere deg på nytt i et annet land, for deg som bare vil kjenne litt på at du er selvstendig og klarer deg på egenhånd når du er på reise , for deg som er lei av å ikke kunne gjøre deg forstått i butikken eller i samtale med naboen, for deg som vil kommunisere bedre med svigerfamilie eller barnebarn , for deg som skal på jobboppdrag og som ønsker å gi et godt inntrykk når du legger frem ditt prosjekt og ikke minst for deg som rett og slett bare ønsker å lære språket og kulturen for å unngå de store språkblemmene og kulturkollisjonene.


Vi tilbyr kurs for grupper og enkeltpersoner og har privattimer, tredagers kurs, månedskurs, intensivkurs og ikke minst immersjonskurs i både norsk og spansk. Immersjonskurs eller såkalte språk-og kulturbad går over 33 dager og 500 timer. Da får du en innføring i live til en spanjol eller nordmann fra vugge til grav hvor du blir kjent med de fire livsetappene barn,ungdom,voksen og pensjonist. Samtidig får du være med på å feire viktige merkedager i løpet av et kalenderår. Å bli kjent med landets kultur, tradisjoner og samfunnsliv står også på timeplanen.


På dette kurset får du muligheten til å parkere livet ditt i 33 dager og bli med oss inn i en ny verden hvor språket og kulturen står i fokus sju dager i uka, 15 timer i døgnet.

På Nordic senter har vi nesten 30 års erfaring i språk-og kulturformidling på norsk og spansk. Vår styrke ligger i nettopp i erfaringen og en stab med høyt utdannede lærere og motiverte kulturverter som elsker jobben sin.


Vi kan helt sikkert finne eller skreddersy et kurs som passer for deg! Velkommen til oss med dine ønsker og behov.

Vi ses på kurs !

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kurs

FAQ

bottom of page